Shafiati's FotoPage

By: Dearest Lutfi and Balqis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Apr-2009 03:25 Email | Share | | Bookmark
New..New..New

Pls check our latest update here...

http://shafiati.blogspot.com/

see u there...
n wish me luck supaya rajin menulis..


Monday, 5-Jan-2009 13:49 Email | Share | | Bookmark
My 1st day @ school (Muhammad Lutfi)

lutfi bersama botol susu b4 gi school
lutfi @ school
lutfi khusyuk
Today is my first day @ school...

I'm very happy but bile tak nampak muka ummi dan abah, saya mula la bangun dari kerusi n cari ummi n abah...
ummi dan abah tunggu saya sampai habih hari ni..n saya tak menangis pun..
tapi masa nak balik, saya dah mula nak menangis sebab tanak balik ke taska...tapi saya nak balik rumah main game...huhuh...sedihnyer...ummi dan abah tak bagi saya balik umah...sampai hati ummi dan abah kan.....

sebenarnyer ummi dan abah nak kuar jenjalan berdua....heheh

anyway, lutfi jgn marah ummi yer sayang...
be a good boy at school k..semoga jadi anak yg soleh dan berjaya di dunia dan di akhirat..luv u always..

Muhammad Lutfi


Thursday, 25-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Has and Hubby!!!!

my best friends since our primary school
 
 
View all 5 photos...
Just to share the pics with all my friends out there on the latest news for one of our friend named Hasliza....

Anyway, Selamat Pengantin Baru specially dedicated to Has and Hubby and semoga berbahagia hingga ke akhir hayat....Hope you can get the transfer letter soon...Semoga menjadi isteri yg solehah..Amin....


Monday, 8-Dec-2008 14:18 Email | Share | | Bookmark
Balqis is 2 y.o....happy birthday adik...

kek adik utk taska
my sweet girl
kek adik di rumah
View all 6 photos...
This entry specially for Balqis's 2nd birthday..

Happy Birthday Adik Balqis...
Semoga adik menjadi anak yang solehah dan seorang insan yang berjaya didalam hidup di dunia dan akhirat....
AMIN......

Luv u always....
Ummi, Abah and Abang Lutfi...

My Lovely Nur Balqis...


Thursday, 9-Oct-2008 07:01 Email | Share | | Bookmark
Salam I'dulfitri dan Maaf Zahir Batin

lutfi takmo duk diam
1st day raya
 
View all 13 photos...
Sempena bulan Syawal yang mulia ini, kami sekeluarga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya I'dulfitri dan menyusun sepuluh jari memohon kemaafan diatas segala kesalahan di sepanjang perkenalan kita....

Pengalaman pahitnyer kena menempuh jam tahap gaban di lebuhraya kesayangan semua rakyat malaysia... ..hahahah
Supposely, it took 1.5 hrs but suddenly it drag until 4 hrs....fuhhhh...betul2 menduga kesabaran la....

Alhamdulillah...our journey went smooth and steady on the way back to KL...







[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net